Upp till 30 % rabatt på klockor

00:00:00

Upp till 30 % rabatt på klockor

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss

SKJORT-, STRUMP- OCH ÄRMHÅLLARE FÖR MÄN

Hållare av olika slag kan verka som nischade accessoarer, men de spelar en avgörande roll för att bibehålla ett snyggt och polerat yttre. Vi gör en djupdykning i de olika typer av skjort-, strump- och ärmhållare som kan rädda dig från olyckliga garderobsmissöden.

1 Skjort-, strump- och ärmhållare för män1.1 Skjorthållare1.2 Skjorthängslen1.3 Skjortbälten1.4 Skjorthållare för låren1.5 Strumphållare1.6 Ärmhållare1.7 Varför behöver du dem?

SKJORTHÅLLARE

De här praktiska accessoarerna ser till att din skjorta håller sig på plats, oavsett hur mycket du rör dig.

SKJORTHÄNGSLEN

De här fästs på nederdelen av din skjorta samt i dina strumpor. Det gör att din skjorta håller sig stram och eliminerar det irriterande hopandet i ryggen och att skjortan glider upp framtill.

För mer info om lyxiga accessoarer som tar din kostym till nästa nivå, kolla in vår artikel 7 lyxiga kostymtillbehör för män.

SKJORTBÄLTEN

Det här är ett elastiskt bälte som spänns runt midjan utanpå skjortan, håller den tätt mot din hud och förhindrar att den glider runt.

SKJORTHÅLLARE FÖR LÅREN

De sitter runt låren och ger en polerad look utan att tumma på komforten.

STRUMPHÅLLARE

Ingen vill ha hängiga strumpor. Strumphållare löser problemet genom att hålla dina strumpor uppe och få dem att sitta snyggt.

Klassiska strumphållare har ett elastiskt band som går runt vaden med klämmor för att fästa strumporna i. De ger en vintagekänsla – perfekt för dig som uppskattar tidlös stil.

ÄRMHÅLLARE

Ärmhållare ger en touch av old school-charm och håller samtidigt dina ärmar i perfekt längd.

Justerbara ärmhållare brukar ha en metallfinish som ger din outfit lite extra edge. De är perfekta för formella outfits och håller manschetterna på plats utan krångel. De flesta är elastiska vilket ger överlägsen komfort för vardagsbruk.

Kolla in vår guide till att styla din kostym för alla tillfällen.

VARFÖR BEHÖVER DU DEM?

De här accessoarerna får dina kläder att sitta perfekt och ger dig en snygg och polerad look. Inga fler bylsiga skjortor, hängande strumpor eller ärmar som glider ner.

Självförtroende vilar på tillit. Tillit till dig själv, absolut, men också till att du ser välpolerad ut och att garderobsmissöden är osannolika. Oavsett om du håller en presentation på ett möte, går på en första dejt eller dansar på ditt eget bröllop, kommer du se ut och känna dig som bäst.

Hållare finns i olika stilar och material, så att du kan välja dem som passar din personliga estetik. Från vintage till modernt, det finns något för alla.