20% rabatt på smycken - När du köper för 500 kr

20% rabatt på smycken - När du köper för 500 kr

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss

DE BÄSTA JOBBVÄSKORNA FÖR MÄN

Rätt jobbväska kan förändra din dagliga rutin. Den måste inte bara rymma det allra nödvändigaste utan också komplettera din stil och vara bekväm att bära med sig under pendlingen.

Vi tittar närmare på de bästa jobbväskorna för män och jämför sex populära alternativ: datorväskor i läder, messengerväskor, ryggsäckar, toteväskor, portföljer och crossbody-väskor samt för- och nackdelar med var och en av dem.

Väsktyper

Väskmaterial

Hitta en arbetsväska som rymmer allt du behöver - du vill inte få sparken för att du lämnar kvar din skissbok varje dag då den inte ryms i din lätta och bekväma crossbody-väska.

Om du är exponerad för vädrets makter under pendlingen vill du också se till att dina grejer är skyddade.

Lita på oss, din chef kommer ha något att säga om att du behöver en ny laptop varje månad.

Så välj en praktisk väska som bevarar allt du behöver på ett säkert sätt och låt vikt och komfort komma i andra hand.

1 De bästa jobbväskorna för män1.1 Messengerväskor för jobbet1.2 Datorväskor för jobbet1.3 Portföljer för jobbet1.4 Toteväskor för jobbet1.5 Ryggsäckar för jobbet1.6 Crossbody-väskor för jobbet2 Den bästa jobbväskan för dig

MESSENGERVÄSKOR FÖR JOBBET

Messengerväskor är lättillgängliga och mångsidiga med gott om plats för laptop, dokument och annat du behöver. De är utformade för att bäras tvärs över kroppen och fördelar vikten jämnt för komfort under långa promenader eller cykelturer, samt gör det enkelt att komma åt saker utan att väskan behöver tas av.

  • Enkel åtkomst till dina saker
  • Bekväm att bära en längre tid
  • Stilfull och mångsidig
  • Kan se för ledig ut för formella sammanhang
  • Enkel konstruktion kan göra det svårt att organisera saker
  • Kan glida runt när man bär tyngre

Funktionalitet

Messengerväskor kännetecknas av lättillgänglighet och mångsidighet. De har gott om utrymme för en laptop, dokument och andra saker du behöver. Det stora huvudfacket åtföljs ofta av flera mindre fack som hjälper dig hålla ordning på allt. Messengerväskor rymmer vanligtvis stora bärbara datorer, vilket gör dem idealiska för dem som bär större enheter.

Komfort

Messengerväskor bärs tvärs över kroppen och fördelar vikten jämnare än axelremsväskor, vilket gör dem mer bekväma för längre promenader eller cykelturer. Utformningen gör att du snabbt kan komma åt dina saker utan att behöva ta av dig väskan, vilket är en stor fördel i stressiga miljöer.

Stilfaktor

Messengerväskor balanserar mellan det lediga och det professionella. De är perfekta för kreatörer, teknikproffs eller för alla som arbetar i en mer avslappnad kontorsmiljö. Det finns flera olika material att välja mellan, från canvas till läder, så du kan lätt hitta en som passar din personliga stil.

De misstas ibland för axelväskor.

DATORVÄSKOR FÖR JOBBET

Datorväskor är perfekta för dig som vill ha stilfullhet och funktionalitet, och förvarar din bärbara dator och viktiga tillbehör på ett säkert sätt med vadderade fack och organiseringsfickor. De ger en polerad, professionell look som är idealisk för formella kontorsmiljöer.

  • Elegant och professionell framtoning
  • Hållbart och långlivat material
  • Välorganiserade fack för tillhörigheter
  • Tyngre jämfört med andra alternativ
  • Mindre bekväm för långa pendlingar
  • Vanligtvis dyrare

Funktionalitet

Datorväskor i läder är utformade för att bära laptop och viktiga tillbehör som laddare, dokument och mindre elektronik. De har vanligtvis ett huvudfack med vaddering för att skydda din bärbara dator, plus ytterligare fickor för att hålla saker välorganiserade. De flesta är dimensionerade för att passa bärbara datorer upp till 15 tum, så de är perfekta för alla som vill bära sin tekniska utrustning med stil.

Komfort

Datorväskor i läder bärs ofta i handen eller med en axelrem, men de kanske inte är de mest bekväma för långa pendlingsresor, särskilt inte när de är fullpackade. Deras strömlinjeformade design gör det dock snabbt och enkelt att komma åt dina saker, vilket är ett plus i fartfyllda miljöer.

Stilfaktor

Om du strävar efter en polerad, professionell look är en datorväska i läder en av de bästa jobbväskorna för män. Det lyxiga materialet och den eleganta designen gör ett starkt intryck i formella kontorsmiljöer, oavsett om du deltar i ett möte eller är på väg in i styrelserummet.

PORTFÖLJER FÖR JOBBET

Portföljer är klassiska jobbväskor, utformade för att hålla dina dokument, din laptop och andra viktiga saker organiserade och i tryggt förvar. De bärs vanligtvis i handen, men vissa har en axelrem, och de är idealiska för korta resor mellan kontoret och möten. Deras välstrukturerade design och kvalitetsmaterial, t.ex. läder, ger ett kraftfullt intryck i traditionella yrken där första intrycket är viktigt.

  • Mycket professionell och auktoritär framtoning
  • Utmärkt organisation och struktur
  • Hållbar och skyddar väl
  • Mindre bekväm när man bär tungt
  • Begränsad kapacitet jämfört med andra väskor
  • Kan vara opraktisk att bära

Funktionalitet

Portföljer är själva sinnebilden för professionella jobbväskor. De är utformade för att kunna bära dokument, bärbara datorer (vanligtvis upp till 15 tum) och mindre elektronik på ett välorganiserat sätt. Den välstrukturerade designen ser till att dina föremål är i tryggt förvar och skrynkelfria. Många portföljer har också fack för pennor, visitkort och andra kontorstillbehör.

Komfort

Portföljer bärs vanligtvis i handen, men vissa har en avtagbar axelrem. Även om de kanske inte är lika bekväma som ryggsäckar eller messengerväskor för långa pendlingsresor, är de perfekta för kortare turer mellan kontoret och möten.

Stilfaktor

För en klassisk, auktoritär look slår inget en portfölj. Det är den bästa kontorsväskan för dig som arbetar inom traditionella yrken som juridik, finans eller affärer där första intrycket är viktigt. Den välstrukturerade designen och kvalitetsmaterial som läder eller avancerade syntetmaterial uttrycker professionalism.

TOTEVÄSKOR FÖR JOBBET

Toteväskor är rymliga och enkla, med ett stort öppet fack som rymmer bärbara datorer, dokument och till och med gymutrustning, men de saknar mer omfattande organiseringsfunktioner. De bärs i handen eller över axeln och är kanske inte idealiska för att bära tungt och länge, men deras design med öppen överdel ger snabb åtkomst till dina saker, så de är praktiska när det är full rulle.

  • En trendig och modern look
  • Snabb tillgång till dina saker
  • Mångsidiga för olika miljöer
  • Mindre bekväma för långa sträckor
  • Begränsade organiseringsfunktioner
  • Öppen design ger sämre säkerhet

Funktionalitet

Toteväskor är rymliga och enkla, med ett stort öppet fack som rymmer laptops, dokument och till och med gymutrustning. De har vanligtvis inte lika många organiseringsmöjligheter som andra väskor, men enkelheten är dess charm. De flesta toteväskor rymmer laptops på upp till 15 tum, ihop med andra saker du kan behöva.

Komfort

Toteväskor bärs i handen eller över axeln, så de är mindre bekväma om du ska bära tungt och länge. Designen med öppen topp ger dock snabb åtkomst till dina saker, vilket är perfekt under hektiska dagar när du behöver plocka fram saker i farten.

Stilfaktor

Om du letar efter en väska som är både funktionell och modern kan en toteväska vara den bästa jobbväskan för män. De har ett modernt och stilfullt utseende som passar perfekt för moderna kontorsmiljöer. Toteväskor är särskilt populära i kreativa branscher, där man uppskattar lite attityd.

RYGGSÄCKAR FÖR JOBBET

Ryggsäckar erbjuder handsfree-komfort och mycket volym, vilket gör dem idealiska för att bära stora bärbara datorer, böcker, lunch och gymutrustning. De flesta har vadderade fack för datorer och flera fickor för att organisera det nödvändigaste. Med två remmar som fördelar vikten jämnt minskar ryggsäckarna belastningen under pendlingen och har ofta vadderade remmar och bakstycken för ökad komfort.

  • Mest bekväm när man bär tungt
  • Handsfree-komfort
  • Gott om förvaringsutrymme
  • Kan se för avslappnad ut i formella sammanhang
  • Kan vara opraktisk i trånga utrymmen
  • Inte idealisk för snabb åtkomst till grejer

Funktionalitet

Ryggsäckar är det ultimata valet när det gäller handsfree-komfort. De har störst volym av alla väskor på den här listan, vilket gör dem perfekta för att bära laptops, böcker, lunch, gymutrustning och mycket mer. De flesta moderna ryggsäckar har vadderade fack för bärbara datorer (upp till 17 tum) samt flera fickor för mindre elektronik, dokument och andra viktiga saker.

Komfort

Om du prioriterar komfort är en ryggsäck förmodligen den bästa jobbväskan för dig. Designen med två remmar fördelar vikten jämnt över axlarna, vilket minskar belastningen under pendlingen. Många ryggsäckar har också vadderade remmar och bakstycken för ökad komfort.

Stilfaktor

Även om ryggsäckar i allmänhet är mer lediga finns det gott om snygga, minimalistiska designer som passar på kontoret. En väl vald ryggsäck kan vara både praktisk och stilren, speciellt på arbetsplatser med mer avslappnad klädkod.

CROSSBODY-VÄSKOR FÖR JOBBET

Crossbody-väskor är kompakta och idealiska för att bära med sig saker som surfplatta, telefon, plånbok och nycklar, då de har ett huvudfack och mindre innerfickor. De bärs över ryggen och kan enkelt dras till framsidan av kroppen. De ger handsfree-komfort när du inte bär jättetungt, så de är bekväma att bära länge, särskilt i stadsmiljöer.

  • Kompakt och lätt
  • Handsfree-komfort
  • Perfekt för snabba, lediga utflykter
  • Begränsad lagringskapacitet
  • Inte lämplig för att bära bärbara datorer
  • Kanske inte passar formella kontorsmiljöer

Funktionalitet

Crossbody-väskor är mindre och mer kompakta än andra jobbväskor, vilket gör dem idealiska för att bara bära med sig det allra nödvändigaste. De har oftast ett huvudfack med mindre innerfickor, perfekta för surfplatta, telefon, plånbok och nycklar. Även om de inte är utformade för att rymma en fullstor laptop kan de rymma en liten surfplatta eller en tunn anteckningsbok.

Komfort

Crossbody-väskor bärs över bröstet och erbjuder handsfree-komfort på samma sätt som messengerväskor, men när du bär lättare. De är bekväma att bära under längre perioder, särskilt i stadsmiljöer där du måste röra dig snabbt.

Stilfaktor

Crossbody-väskor är perfekta för dem som vill ha en minimalistisk, urban look. De är bra för avslappnade arbetsplatser eller för yrkesmänniskor som behöver en väska för snabba turer i stan. Deras kompakta storlek och eleganta design gör dem till en av de bästa kontorsväskorna om man föredrar enkelhet.

DEN BÄSTA JOBBVÄSKAN FÖR DIG

Valet av den bästa jobbväskan beror på dina dagliga behov, komfortpreferenser och din personliga stil.

  • För en professionell och stilren look: Satsa på en datorväska i läder eller en portfölj.
  • För avslappnad komfort och enkel tillgång: En messengerväska eller crossbody-väska är det perfekta valet.
  • För handsfree-komfort och mer volym: En ryggsäck är det bästa alternativet.
  • För en blandning av stilfullhet och praktiska egenskaper: En toteväska är ett modernt och mångsidigt alternativ.

Varje typ av väska erbjuder något unikt, så fundera på vad som är viktigast för dig - oavsett om det är utseende, funktionalitet eller komfort - innan du fattar ditt beslut.